Skip to main content

Clienți casnici

Energie electrică

În funcție de consumul tău lunar beneficiezi de preț final facturat plafonat (TVA inlcus):

 • maximum 0,80 lei/kWh pentru consumul lunar cuprins între 100.01 și 255 kWh; maximum 1,3 lei/kWh pentru consumul cuprins între 255 kWh și 300 kWh.
 • maximum 1,3 lei/kWh pentru consumul lunar care depășește 300 kWh.
 • maximum 0,68 lei*/kWh pentru:
  a) clienții casnici ai căror consum lunar este cuprins între 0 și 100 kWh inclusiv;
  b) clienții casnici la al căror loc de consum locuiesc persoane care utilizează dispozitive, aparate sau echipamente medicale alimentate de la rețeaua electrică;
  c) clienții casnici care au în întreținere cel puțin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani; limita de vârsta se prelungește până la 26 de ani în cazul în care copilul major urmează o formă de învățământ;
  d) clienții casnici familii monoparentale (denumite ca fiind familia formată din persoana singură şi copiii aflaţi în întreţinerea acesteia şi care locuiesc împreună cu aceasta), care au în întreținere cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani; limita de vârsta se prelungește până la 26 de ani în cazul în care copilul major urmează o formă de învățământ.

❗ IMPORTANT

 1. În cazul clienților casnici menționați la punctul “b” prețul final facturat plafonat se aplică doar în baza confirmării din partea medicului specialist și a unei cereri depuse către furnizorul tău. Descarcă Cererea de aici.
 2. În cazul clienților casnici menționați la punctele “c” și “d” prețul final facturat plafonat se aplică doar în baza depunerii unei cereri și a unei declarații pe propria răspundere. Descarcă Cererea şi Declarația pe propria răspundere de aici. Pentru luna ianuarie 2023, în locul confirmării medicale poate fi depusă o declarație pe propria răspundere.
 3. În cazul clienților casnici menționați la punctele “b”, “c” și “d”, care utilizează locul de consum în calitate de chiriaș, este necesar a fi transmisă suplimentar o copie după contractul de închiriere.
 4. Cererea și declarația pe propria răspundere se completează o singură dată. Beneficiezi de preț final facturat plafonat începând cu data de 1 a lunii următoare celei în care ai depus documentele.

Gaze naturale

 • 0,31 lei/kWh (TVA inclus) – Beneficiezi automat de preț final facturat plafonat.

Documente necesare:
Declarație pe propria răspundere

Aparatură medicală

Utilizează dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor. Declarația nu înlocuiește obligațiile Legii 226/2021.

Familii monoparentale

Persoană singură care are în întreținere și locuiește cu cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani, respectiv 26 de ani care urmează o formă de învățământ

Minimum 3 copii

Au în întreținere cel puțin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani, respectiv 26 de ani, care urmează o formă de învățământ