Skip to main content

Alapvető működést
szabályozó jogszabályok

Olvass tovább, ha többet szeretnél megtudni a villamos energia-szolgáltatási tevékenységre vonatkozó szabályozásokról, illetve a szolgáltató és a fogyasztó közötti kapcsolatról.

bővebben

Általános szerződési feltételek

Itt megtalálod azokat a jogszabályi feltételeket, amelyek a szállító és a kliens között létrejövő személyre szabott szerződés alapját képezik.

bővebben

Ártámogatás

2023. január 1. és 2025. március 31. között minden ügyfelünk részesül a villamos energia- és földgázársapka előnyeiből, amelyet a 357/2022 sz. törvény által jóváhagyott, majd a 206/2023 sz. törvény által módosított 27/2022 sz. sürgősségi rendelet szabályoz. Itt megtalálod a legfrissebb információkat a villamos energia- és földgázpiacra vonatkozó intézkedésekről.

bővebben

Hogyan legyél
energiatakarékos?

Ha csökkentenéd az energia számláid értékét, ha a környzetre is tekintettel szeretnél lenni, itt olvahatsz ötletekről, hasznos információkról, törvénykezésről.

bővebben

Energiamix

Az MVM Future Energy Technology bemutatja a 2022-es villamos energia-címkét. A grafikon a szolgáltatott elsődleges energiaforrásokról tartalmaz információkat, amelyek két nagy kategóriába sorolhatók: hagyományos források és megújuló energiaforrások. A 2022-ben szolgáltatott villamos energia 68,8%-a megújuló forrásokból származik, például víz-, szél-, biomassza-, napenergia stb. hozzájárulva ezzel a fenntarthatóbb környezet megóvásához.

bővebben

Szolgáltatási szerződés
felmondási feltételek

Itt tájékozódhatsz részletesebben a szolgáltatóváltás folyamatához szükséges eljárásról, lépésekről, dokumentumokról, valamint a kliens szolgáltató-váltási jogáról, a szerződéses feltételek,kikötések betartásával.

bővebben

Teljesítményszabványok

Az MVM Future Energy Technology bemutatja a villamos energia es földgázellátási üzletág teljesítményszabványait.

bővebben

Panaszjelentések

A jelen belső eljárás hatálya alá tartozik minden panasz, amelyet beadvány, reklamáció, petíció vagy bármely más formában nyújtanak be, és amelyet a végső fogyasztók elégedetlenségének kifejezéseként a vállalathoz címeznek, az általuk nyújtott tevékenységekre vonatkozóan, amelyre világosan vagy burkoltan várnak választ vagy megoldást.

bővebben