Skip to main content

Milyen lépéseket kell tennem a földgázszállítási szerződés megkötéséhez?

1. Aláírod a megküldött ajánlatot
2. Kitöltöd és/vagy elküldöd nekünk a következő dokumentumokat:
szerződéskötési kérvény – formanyomtatvány, amelyet itt találsz meg
személyazonossági igazolványának másolata
a helyiségre vonatkozó felelősségvállalási nyilatkozat – formanyomtatvány, amelyet itt találsz meg
tájékoztató a személyes adatok feldolgozásáról – formanyomtatvány, amelyet itt találsz meg
az új fogyasztói helyek esetében, amelyekre még nem kötöttek földgáz ellátási szerződést, vagy az olyan fogyasztási helyek esetében, ahol a földgáz elosztó hálózatra való csatlakozást megszüntették, szükség van az egységes mérési pont kódjára (CLC). Az információt az elosztó szolgáltató által kiállított hálózati csatlakozási bizonyítvány vagy csatlakozási műszaki engedély tartalmazza.
3.Megkötjük az ellátási szerződést

Mit tegyek, hogy ne maradjak gáz nélkül, ha az ellátási szerződés lejárt, és a szolgáltató nem kívánja meghosszabbítani azt?

Az MVM FUTURE ENERGY TECHNOLOGY 30 nappal a szerződéses lejárta előtt értesítést küld neked a szolgáltatási szerződés határidejének a lejárásáról.
Így időd van arra, hogy megszervezd az új szolgáltatási szerződés megkötésére irányuló eljárást a versenypiacon választható szolgáltatókkal.
A jelenlegi szolgáltatóddal kötött ellátási szerződés megszűnése esetén a szerződés tárgyát képező fogyasztási helyet a te hálózati területeden illetékes Végső Szolgáltató (FUI – Furnizorul de Ultimă Instanță) fogja átvenni.