MVM Energy România este membra a grupului MVM

MVM Energy România – MVM Energy România Skip to content
Energiát adunk

Energiát adunk

Energiát adunk

Energiát adunk

Energiát adunk

Energiát adunk

Producem energie

Producem energie electrică din 2014 prin intermediul companiilor noastre membre din România.

Hidroenergia este o sursă de energie regenerabilă obținută din căderea sau fluxul de apă. În prezent, utilizarea hidroenergiei ca sursă de energie primară reprezintă o a cincea până la a șasea din producția mondială de energie electrică. Hidroenergia este energie regenerabilă, nu poluează mediul sau produce dioxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră.

Protejăm mediul înconjurător, ne ghidăm după principii ecologice.

DSC_8217 small

Conform cifrei de afaceri a Grupului MVM, cel mai mare grup de companii deținute la nivel național, la nivel European se clasează pe poziția 20, în ceea ce privește cele mai mari grupuri de companii din Europa Centrală. Pe lângă rolul său economic dominant, MVM pune mai mult accent ca niciodată pe sprijinirea cercetării, dezvoltării și inovării și pe extinderea surselor regenerabile de energie. MVM Energy România este membră a Grupului MVM.

Unknown

Echipa

Susținem activitatea personalului nostru tehnic din birourile noastre din Miercurea Ciuc și București. Siguranța, sănătatea și dezvoltarea profesională a angajaților noștri sunt principala preocupare a companiei noastre, și ne modelăm strategia și afacerea actuală în funcție de aceste aspecte.