SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

 

Energiát adunk! Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának

 

 

Az MVM Energy Románia S.R.L. csoporttagja, a CYEB S.R.L., 2021 januárjától, Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának elektromos áramot szállít, egész év folyamán.

 

A CYEB S.R.L. által tett áramszolgáltatási ajánlata, a Román Árutőzsdén, 8 további áramszolgáltató mellett, a legkedvezőbb árral nyerte meg a partnerséget. Ezáltal 108 fogyasztási ponton több mint 1.600.000 kWh mennyiséget fog a csoport szállítani. A fogyasztási pontok között található iskola, irodák, közvilágítás és egyéb olyan intézmény is, amely az önkormányzat hatáskörébe tartozik, sportcsarnok, strand, jégpálya, park, mozi és piac is.

 

Jelenlétünkkel a helyi és regionális energiaszükséglet ellátásához hatékonyan és kiváló szakmaisággal, valamint ügyfélszolgálattal tervezünk hozzájárulni.

 

 

Az CYEB S.R.L. fontos értéket képvisel MVM Csoporton belül. A társaság célja, hogy új szinergiák mentén hozzáadott értékkel járuljon hozzá a Csoport fejlődéséhez, ügyfélportfóliója növekedéséhez.

 

Az MVM Csoport Magyarország meghatározó vállalatcsoportja, amely egyre meghatározóbb szerepet tölt be a közép-kelet-európai régióban, az energetikai piac minden szegmensét lefedi. Jelentős tapasztalattal rendelkezik a fogyasztók villamos energia és földgáz ellátásában, valamint a kapcsolódó hálózatokban, és meghatározó tényező a villamosenergia-termelésben és az energia- és földgáz kereskedelemben is.

 

 

Részletes információk érdekében a következő elérhetőségeken lehet érdeklődni: Dobre Nóra, sajtókapcsolatokért felelős, +40 722 333 014.

 

 

Bukarest

  1. december 3.

 

Recommended Posts

Még nincs hozzászólás. Légy te az első!


Írj egy hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük